tut

Frid och fröjd ute i friska luften, kom iväg och somnade som en liten piggeliggi!! inte gjort mycket idag, några bokningar bra..dj ala carte !! regnar och ska glo på serier ... thats it, promenixat idag också... knappt borstat tänderna... hungrig som en varg just nu, får bli sallad till middag... tre tomater typ..hahahahah..nää det finns mat i detta huset...

bild från i somras...

bada 1

Söndag

Vaknar helt urblåst i skallen, vilken Lördagsfest... göta-petter....hyllade Avicii alltjag kunde...    idag ska jag röja ihop resten i lägenheten, imorrn flyttar hantverkarna in och jag kommer hänga utanför stan..

Dö hungrig och uttorkad... drack inte tillräckligt med vatten igår när jag spelade.. jag kan inte göra de.... av naturliga orsaker...  ja nu blire någrr dagars vila för bloggfettot..

frisk luft och gos med djur.. ladda lite batterier...NIce... kommer blogga of course...  nästa lördag Guldrummet ute på Backdoor.. spelar typ midnatt-05 

Och på Tisdag 1 maj   Hattparad      puss söndag

prickig-övre-hatt-27772514.jpg

..snyft

ett obehagligt töcken igår... svårt att fatta,men ändå inte... varje gång jag spelar någonstans, spelar ingen roll vart... alltid Avicci, always.. puss på dig, hoppas du äntligen får frid och vi ses framöver...  tyst minut igår nere vid Stureplans klubbar, även jag stängde av så klart...  bästa bilden, så bra!! 1200px-Tim_Studio2104.jpg

 

För övrigt så rullar mitt ytliga,lyckliga liv vidare.. idag Lördag Urban Deli Brunchspelning 12-16 och sen hem och sova några timmar inför nattlig övning på Spy bar 01-05

Kommer bli kalasröj som vanligt i 180!!  igår var det sinnesjukt varmt när jag vid 01.30 tog bussen från ett eventjobb , folk var galna av värmen.. helt tokigt!! + raggarbilar som körde runt non stop på högsta volym..  det bara drällde med folk som hängde runt utomhus... KUL... näää greja,fixa,dona,frulle osv. m.m innan promenix ned till Nytorget

Puss and Peace

...FRIDAY

jajamensan, ser ett ljus i tunneln...sovit som en liten gris..jagat in uthyrda kläder,jagar, bokföringsmänniskan jagar obetalda fakturor och jag flinar upp mig för nya uppdrag..

spelar i natt på privat event (till 01)så tidigt i säng, och imorgon på brunchen urban deli 12-16  jajamensan... kul! skönt att hinna sova denna  helgen mellan gigen och åtaganden... orka mallorca...  Tisdag 1 Maj  Hattparad och i år har jag frågat Björta den one and only.. yrvädet här på bild 

med hatt av Tim Mårtensson på bilden.. fab elelr hur?  hen är helt ivrig i 180! för detta, kul... verkligen valt rätt person för uppdraget!! samling 14.30 vid preemmacken

norr mälarstrand  (nära Mälarpaviljongen( ingen lång väg alls att gå... sån urflott goodiebag värd tusentals kronor i år... jag roddat...  så börja knyppla på hatt...

eller hitta på något extra kul....    puss o hej leverpastej

 

30725283_10156214602465903_7350411565859864576_n.jpg

häpp

torsdag och sovit som en liten gris...betalat räkningar o dricker kaffe .... nästa vecka renoveringar här i huset + min lägenhet.. från morgon till kväll, så kommer itne bo här..bäst så... har plockat bort och röjt som en dåre i 14 dagar nu, hade massa onödigt i garderober,skåp osv...  skönt att röja, möbler har jag ju knappt några..också skönt..fattar inte grejen med en massa möbler tätt packat + en massa pynt,prylar,blommor o shit... näää lyckligast utan massa grejor..   räcker gott och väl med maskeradaffären + mina förråd.... idag blire kunder,sy,driva in uthyrda saker + fortsätta preppa så lägenheten är redo för målning,slipa golv,byta golv..you name it... massa hantverkare som ska in här..

Solen skiner och håret är som fnöske... måste också fixas idag... PUSS på er!! 

 

 

20479660_10155659460698086_2627971819368344686_n.jpg

 

tjoflöjt

gör klart bokföring,sorterar kvitton från helvtet...  printar ut och håller på... bokföringsmänniskan måste ha allt flera veckor innan det ska lämnas in, eller två knapptryck så är det inne hos skatteverket... har ett bokföringsprogram som är top noch!! funderar på att bli bokföringskonsult och trycka på lite knappar o dran in storkovan.. är ju expert på att regga kvitton i bokföringsprogrammet som har gjort revolt i hela stora "revisorsträsket"  Jajamensan, idag blir det bara jobbiga saker att utföra med start nu på morgonen..

röntga brösten, posta saker,röja i maskeradaffären, betala räkningar,tvätta och kånka iväg alla gamla cd-skivor.. fy f-n... ska belöna mig med sveriges största sushii

funderar på att betala in skatten också, när jag ändå är i farten.. och jaga in förfallna fakturor... öhhhh... ska lägga ut innan helgen vilka som ej betalat...  så nu vet ni det....

Jo just det, posta resten av  bokföringen o hämta paket...   ska hem tidigt idag, greja med musik...  det är kul... näääää nu blire kaffe !! puss o Hej

en kund!! nöjd... 

 

30180760_10156389574633086_1766842984_n.jpg

hallo monday

tr.ttnäsan somanade kl 18 igår, efter avslutat filmjobb..hahahhaha som ett barn, vilken dygnsrytm..huvudsaken man sover, så är det jööö... vaknade 05 idag..perfekt! 

mycket på lilla schemat, så är det bara..tuta o köra helt enkelt...  nu på morgonen kommer det någon inför målning/fixning av min lägenhet osv...  kommer inte kunna bo hemma på minst en vecka.. känns lite udda....så klart jag planerat in allt själv...  drar igång nästa vecka... så en del förutom jobbgrejor att styra upp denna veckan..

Japp...   Igår vid inspelningen, väldigt kul extra jobb en Söndag.. Inga inspelningar den här veckan.. skönt! dubbelgig på Lördag med peruken på "svaj" 

Tips:  På Fredag är jag med i serien Agenterna på Svt, utan smink i för små kläder ..barn,ungdoms serien ! Kort insats som badvakten Rita !! Ska inte se själv.. kommer se ful,äcklig och "läbbig ut" ..  har ingen bild helelr för den delen, en cåma kostymör,sminkmänniska som jobbade..  men spela roll.. de var nöjda med mig... thats it! Kul var det också...   NU blire frulle,damsuga,moppa golv,skura badrum och f-n  hans moster i minst 3 h framöver...  tänkte aldrig mera fixa städhjälp o få en betalningschock som sist i Maskeradaffären.. nää f-n heller...  

bilden  från inspelning i veckan, kan inte vända bilden... jeval fittblogg!! 

 

IMG_0768.jpeg

 

 

gåsp

fan så trötter, sovit 3 h..  ska iväg och filma (igen) i full utstyrsel denna gången.. bil kommer om 1,5 h o plockar upp mig..en härlig taxikurir of course..

i morse blev det nattbuss hem, så himla skönt.. ska filma några få timmar,sen hem igen och SOVA!!! Igår på Spy bar..ett himla drag under galoscherna

härliga gäster, använde nu öronproppar hela natten i princip... susar,brusar,ringer inget speciellt idag.. så får det bli fortsättningsvis..  jajamensan...

Idag vid filmandet ska jag låtsasspela, det är min uppgift!!   Blir kul... och betalt of course.. återkommer när det ska visas och vart? 

Bild utanför urban deli brunchen...nästa gång är på Lördag igen! 12-16 är det Dj Leo.B under brunchen...   PUSS o Hejsan Svejsan

 

30706236_10156380678823086_117827077403934556_n.jpg 

Oj

Lördag och soligt så ini helskotta, muffade hem direkt efter spelning igår på Urban deli..blev en härlig kväll o massa folk som uppskattade min musik.. 

Idag blir det premiär för Brunchgig, kommer nog bli lite udda... Hoppas på roliga barn i omloppsbana...  "fibblar" med papper,kvitton  o dricker kaffe.. mongofejs o småröda ögon..

pollensäsongen har startat... light allergi Tack och lov.....  I natt blire Spy Bar igen 01-05 blire festligt värre #justsaying och nu är buss-säsongen igång igen...  i like! inge mera snö.kyla o halka please!  Imorrn Söndag är det då inspelning av reklamfilm för min del, blir tyvärr inte så mycket sömn..men,men väl värt det..kommer bli uberskoj! och bra betalt!! kan jai nte bogga om vad det är, återkommer med info längre fram..Ibland blir man ju bortklippt som sagt.. och med Roy Andersson filmandet, blir det nog pausknappen för att se mig i den nya långfilmen..huvudsaken är att få uppleva det med en sådan framgångsrik person.. är ju provfilmad och sedan inkallad..... Glöm nu inte bort Hattparaden 1 Maj

Älskar den här bilden, tre år sedan???  kallt och speciellt jobb kan man lugnt påstå..  

10979342 10153116208263086 1479807474 n

 

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo