gäsp hörrni

sov f-n 4 h sen iväg..IGEN...+ tränat + tvättat dog när jag kom hem kl 14 och slängde in tvätten....asså dog efteråt och sov till det bra var 30 min kvar på tvättiden..mongo var ordet... piggare nu som sagt...kom hem kl 06..var tvungen att ta taxi ehm, för många beundrare i omloppsbana..

= sant!   otroligt snygga,roliga och helt galna... min typ helt klart..men,men de fick dra vidare med några drinkluder på efterfest istället..sån rolig taxichaffis på väg hem i morse,borde elat in hnom..som dolda kameran... hans brytning på svensak var outstanding + att han var arg på nåt..

hahahaha..jag i peruk längst fram med honom brevid... ångrar..borde sänt direkt....... hade blivit ramaskriii på en del politiskt korrekta personer..

Om det hade varit ett filmteam hack i häl i natt med mig... hahahah..asså ... ja nog om det,kul natt var ordet... trivs toppen nere vid Stureplan..

ätit nötter och ost till middag + ska nu glufsa i mig ett päron... uppdaterar den bärbara datorn.ska med till visby..massa grejor som ska skickas med transport imorgon..perfekt..så slipper  tanten med ländryggen bära..har gig och åtaganden alla dagar utom en...drälla runt bli det då..

tar det som det kommer.. i Almedalen finn det alltid nåt att göra... den hemliga festen rullar på i 180!! kämpa LEO KÄMPA 

bild på en av gästerna inatt..ingen rättvis bild..men,men...  hantverkare med skägg,tatueringar och dansanta i 180!  LOVE IT

19621569 10155537762793086 1596854294 n

 

 

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo