hej helg

snart igen... torsdagkväll och ätit fiskpinnar med tomater,majonäs o njuter... har typ altlid dålig matlust trots jag är en fetknopp.... fixat ländryggen idag.. var lite sne så han roddade till det på ett nafs.. vill inte ha ont! NEJ NEJ.. 

läser om Assange... de släpade ut honom idag från ambassaden.. vilket jevla liv det kommer bli... de kommer stoppa han i en plåtlåda och skicka över med privatjet till USA så fort det bara går... först lite rättegång i london sen swish över en mörk natt... ja herregud, undrar vem som tar hand om katten??  Feel sorry for you!! Förutom detta så rullar mitt liv på i 180!  

dubbelgig imorrn.... och dubbelgig lördag...  kul..kul... ikväll blire sova tidigt...  mitt bland massa tvätt som hänger o dräller överallt.. hann inte torka ordentligt innan jag rusade iväg idag .. skit samma, är ju bara jag här..tack och lov... fattar fortfarande inte hur folk står ut med allt de gör.. bilar,barn,sommarstugor,trädgårdshärvor,båtar,släkt,semesterresor med fullt ställ och shit! Asså på riktigt... blir yr bara jag tänker på det.. NEJ tack .. love my life!!  Nää nu dax för ett möte + en kund sen hem o hänga runt! Lusläsa allt om Assange...

PUSS

snott bilden från Aftonbladet

 1554982809.jpeg

 

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo